BK Landoras U19 2018

Nytt år innebär nya härliga träningar, spännande matcher och goda utvecklingsmöjligheter.

BK Landoras U19-lag har idag ca 25 spelare i truppen. Vår förhoppning och mål är att alla spelare skall få utvecklas i sin egen takt och under goda förutsättningar.

Vi tränar på tisdagar och torsdagar under vintern och våren.

Klubben och ledarna i Landora kräver engagemang och fokus på uppgiften. Vi behandlar motståndare och publik med respekt. Vi kommer i tid till träningar och matcher. Spelare och ledare ställer upp för varandra såväl när det går bra som när det går sämre.

Under 2017 deltog 15 juniorer i A-lagets matcher och planen är att dels så ska ännu fler få chansen under kommande år men även att de som spelade i A-laget förra året ska ta ytterligare kliv under 2018. Där gäller det att ha tålamod och respekt inför uppgiften. Men samtidigt njuta och lära sig för framtiden.

Laget kommer att delta i både DM och Juniorsserien Div 1 Skåne.

Vi kommer under året att ha en gemensam träningsgrupp med A-laget för att vi ska få bra möjligheter till utveckling som det bara går.

Ledare under året är Olle, Gustav och Basel

Vad gäller provträningar är det fritt fram att höra av sig till någon av oss ledare så berättar vi mer gällande de regler som vi satt upp för just det.

All information så som exempelvis samlingstider och laguttagningar finns på lagets Facebooksida.


Träningstider vinterhalvåret 2017/18

Dag Samling Träningstid
Tisdag (konstgräs) 19:15 19:30 – 21:00
Torsdag (konstgräs) 19:15 19:30 – 21:00

Håll koll på kalendern där träningstiderna alltid är uppdaterad och glöm inte att anmäla om ni får förhinder till träning och match!VIKTIGT!

Forza BKL

Ledare

Olle Olsson

Telefon nr: 0707682747

Gustav Hemström

Telefon nr: 0768619510