P02: BK Landora – Asmundtorp 2-4

I onsdags spelade Lag Blå match mot Asmundtorp i Vintercupen. Killarna inleder första halvlek lite försiktigt och tar inte för sig och avvaktar alltför mycket innan man går på bollhållaren. När vi väl har bollen låter vi den göra jobbet och spelar oss fint fram i anfall, tyvärr missar vi sista avgörande passningen. I andra halvlek visar alla bättre kämpatakter och lyfter spelet, trots det kommer vi i underläge 1-4 då motståndarna gör mål på sina chanser. Tyvärr lyckas inte vi med det, men vi spelar riktigt bra i andra halvlek, bättre press på deras bollhållare och spelar oss fram till vassa chanser som vi tyvärr inte lyckas förvalta, vi putsar siffrorna dock. Vi tar det fina passningsspelet med oss tillsammans med att många redan kände att våra torsdagsträningar gett resultat. Bra jobbat!