The Coaches speculates/Tränarna spekulerar

Om 3 veckor så har vi vid det här laget spelat årets första seriematch i 6:an, förhoppningsvis njuter vi då av en go känsla och 3 poäng.

Om vi börjar reflektera över de 9 veckor som vi varit igång, hur har det sett ut och vad förväntas av oss framöver.

Truppen inför detta år ser på pappret lite starkare ut! I vår unga trupp så har vi fått 1 år ytterligare erfarenhet från förra året, vi har några nya in, ngra har lämnat/slutat och vi har fyllt på med ett gäng 99:or!

 

Vi körde igång den 19 januari och vi har oftast haft en mycket bra uppslutning på våra träningar där vi som mest varit 29 spelare.

 

En liten snabbsummering av våra matcher hittills.

Träningsmatcher/DM har varit helt ok genomförda.

Match nummer 1 var mot Asmundtorp och som slutade 1-1 där vi totalt sett gjorde en bra genomförd match, ett totalt sett rättvist resultat

Match nummer 2 var mot Billesholm och som slutade 1-4, där vi i första halvlek var riktigt bra mot att i andra halvlek tappa lite av vår speidé samt att motståndet var fysiskt starkare än vad vi var vid detta tillfälle

Match nummer 3 mot Tågarp, där vi inledde med en mindre bra första halvlek, tidigt i andra halvlek låg vi under med 0-3 men vi lyckades att hämta upp underläget och fixa ett oavgjord resultat.

Match nummer 4 DM, mot Tågarp även där, vi var bra med till ungefär 55 minuten sen tog Tågarp över och vann helt rättvist med 4-1.

Match nummer 5 DM, mot Billeberga, säker seger med totalt 7-2.

Match nummer 6 DM, mot Jonstorp som slutade oavgjort 1-1 där vi nog tycker att vi spelmässigt är det bättre laget, dock utan att skapa så mycket målchanser som vi kanske borde gjort utifrån vårt spel. Sista 3:e delen måste vi jobba vidare på.

Match nummer 7, träningsmatch mot Lunds Bois som slutade med vinst 4-1, i en mycket blåsig match, första halvlek jättemotvind, vi stod upp bra, för att sedan ”springa”  ifrån i andra halvlek. Lovande spel från vår sida.

 

Det återstår 1 match för A-laget, den 6 april mot Fortuna, däremellan har B-laget match mot Wormo den 28:e mars, sen är det seriestart lördagen den 11 april klockan 12:00.

 

Vi har 6 träningstillfällen att beta av innan vår premiär så se till att tagga upp och ha närvaro & koncentrationen uppe så blir detta bra.

 

OBS! Vi har även lagt in en extraträning på långfredagen den 3 april!

Vi inleder med gemensam frukost 10:00 i klubbstugan för att sedan köra igång träning mellan 12:00 – 14:00.

 

//Thomas, Pierre & Pålle

Leave a Reply