P07 segrade i Vintercupspremiären

Idag var det dags för P07-laget att göra säsongsdebut i Landoras egna Vintercup när Hörby FF i en målglad historia besegrades med 8-6.

Återigen arrangerar BK Landora Vintercupen där mängder av matcher spelas runt om i Skåne under november till mars. I årets upplaga deltar 119 lag fördelat i åldersklasserna P03-P10. Vintercupen är en viktig grundpelare för föreningens utveckling och därför är det glädjande att cupen är så pass populär.

För många cupens flesta lag har första omgången redan avverkats men idag var det som sagt dags för BKL lag 07. I matchen på Landskrona IP som spelades i 3×20 minuter var det långa stunder en jämn tillställning där lagen bytte mål med varandra. Landora kunde dock dra det längsta strået, mycket tack vare en helgjuten av Meris i backlinjen. Något som också bör nämnas är att Gabriel, lagets målvakt i de två perioden bestämde sig inför den tredje perioden att ta av handskarna och ta plats som utespelare. Han behövde 10 sekunder för att få nätkänning och när dagens domare Oscar Bergström från juniorlaget blåste av matchen hade ”Gabbe” gjort hattrick och skjutit segern till Landora. Starkt!