Tränarstaben för vårt A-lag inför 2023 är nu klar och vi hälsar en nygammal tränare välkommen hem!

Tränarstaben för A-laget inför 2023 är nu klar. Johan Bruér fortsätter som huvudtränare tillsammans med nytillskottet Thomas Mähler. Även Johan Jönsson fortsätter som assisterande tränare. Vi tar tillfället att hälsa Thomas Mähler hjärtligt välkommen hem och passar samtidigt på att ställa några snabba frågor till honom.

Du som gammal spelare och tränare i BK Landoras A-lag, hur känns det att åter vara huvudtränare för A-laget 2023?

Det känns fantastiskt kul att vara tillbaka i ”familjeklubben” BK Landora och jag har ju tillbringat drygt 14 år i klubben sedan tidigare, så skönt att vara ”hemma” igen.

Jag har haft tre intressanta år i Häljarp och lärt känna många nya människor. Passar gärna på att sända ett tack till mina tränarkollegor i Häljarp Cristian och Mattias.

Hur ser du på truppen för 2023?

Den ser intressanta ut, det finns en del spelare kvar från min tidigare sejour och sen har det tillkommit en del nya såklart under åren som gått, men det verkar vara en riktigt bra mix av intressanta spelare.

Kan vi bara knyta till oss några intressanta spelare för att spetsa truppen så kan det bli riktigt bra konkurrens.

Vilken är de två viktigaste egenskaper du önskar hos en spelare som du tränare?

Man ska ha en enorm vilja att vinna, jag vill också se att man ser laget före jaget.

Vad blir en rimlig målsättning i sexan nästa år?

En ytterst rimlig målsättning måste vara topp 3, men vi bör såklart sikta på att vinna serien, utan att ännu veta hur den kommer att se ut under 2023.

Vilket är ditt bästa Landoraminne om du ser bakåt i tiden?

Jag har en massa trevliga minnen under alla åren jag har varit delaktig, vi gick från division 5 och upp till gamla division 3 med Kung Sune (Sonny Johansson för den inte väl insatte), men det minnet som är klarast och som känns idag som absolut bäst är kvalsegern mot Blentarp 2018 när vi gick upp till division 5.

Slutligen…om du tvingas att tatuera in en klubblogga på kroppen, vilken blir det då och var skall den sitta?

Sicken fråga haha…jag har ju inga tatueringar idag (en av de få som inte har det?) men det finns ju bara ett svar och det är den himmelsblå MFF-klubbloggan och närmast hjärtat.

Leave a Reply