BK Landora P01 återigen seriesegrare!!

En tidig söndagsmorgon satte sig BK Landora mycket duktiga 01:or sig i bilarna med destination Höganäs. Målet med förmiddagen var att spela hem minst en poäng för att på så sätt säkra seriesegern. Något som skulle innebära att laget gått rakt igenom två serier under fotbollsåret 2015.

Trots den tidiga avsparkstiden var det ett gäng pigga och taggade Landorakillar som äntrade den så fina gräsplanen i Höganäs. Under första halvlek märktes det dock att det stod mycket på spel och vi agerade nervöst och fick inte igång något eget spel. Detta i kombination med ett Höganäs som spelade bra och gjorde det svårt för oss. Vi spelade visserligen precis som under hela hösten ett stabilt försvarsspel och det som kom igenom plockade Felix i målet ner. Men vi skapade inte speciellt mycket framåt. En otroligt fin djupledsboll från Serhat till den för dagen mycket duktige Denis resulterade i 0-1 såg dock till att vi gick till paus med en ledning.

Fem minuter in i andra hittade dagens usla domare en frispark för Höganäs som bara han såg precis utanför vårt straffområde. En frispark som resulterade i en kvittering och ledningen som såg så stabil ut var nu borta. Resterande del av matchen blev en ryckig historia där domaren hittade den ena billiga frisparken efter den andra och vi fick egentligen aldrig igång något tempo i vårt spel. Med en kvart kvar att spela krigade Landoras mittfältsgigant Serhat in 1-2 och skaffade oss lite andrum i jakten på seriesegern. Och när lagets stora målskytt Eddie fem minuter senare rullade in sitt 49:e mål för året innebar det 1-3 och segern var klar.

Dagens seger som innebär att BK Landora P01 gått igenom hela 2015 års seriespel obesegrade och med den totala målskillnaden på 77-15. Helt fantastiskt!!!!

Leave a Reply