Bronspeng i Furulund för P02

En tidig lördagsmorgon för P02 i Furulund blev det när Höstcupen skulle komma till att avgöras. För motståndet i gruppen stod Furulund, Marieholm och Hyllie.

Redan i första matchen började vi i ett rasande tempo och det dröjde inte länge förrän det stod 1-0. Positionerna bevakades och så fort läge fanns så ställde vi om i ett hejdundrade tempo. 5-0 skrevs siffrorna till och alla gjorde en kanonmatch. Samtliga var överens om att det var en smakstart!
I match mötte vi ett lag vars tempo i spelet var några snäpp lägre än i första. Detta ställde killarna något, och det fanns ingen riktigt tåga i varken presspel eller i passningsspelet. Hur som helst lyckades detta överkommas och efter bland annat ett långskott som ingen trodde gick in, och några fina anfall stod det till sist 5-0 även i denna matchen.

Seriefinal mot Hyllie som också ångat på i gruppen och som hade +1 mål mer än vad vi hade. Vi fick aldrig igång något eget spel och fick slita för att stoppa deras snabba och raka anfall. Till sist lyckades vi kontra in ett 1-0 mål, men det blev inte varaktigt länge. Hyllie vände och vann med 2-1. Vilket innebar Häljarp i semin. Semifinalen blev en kort process där Häljarp var snäppet bättre på alla positioner och dundrade iväg tidigt i matchen. Andra halvlek var någorlunda jämn, i övrigt var det Häljarp och Hyllie som var värdiga finalister i denna turneringen.

Match om tredjepris blev sista matchen, mot Lödde. Där visade killarna ingen pardon och helt plötsligt tog man initiativ framåt igen och man hjälpte framförallt varandra över hela planen. Det blev en offensiv match som ganska tidigt avgjordes och killarna kunde gå hem med ett smil på läpparna trots allt efter att ha fått lyfta bronspokalen!

10615587_10152724185088830_6733665129212101638_n

Leave a Reply