Dags för seriepremiär!!

Imorgon är det äntligen dags! Det vankas seriepremiär för A-laget och efter åtta raka säsonger är BK Landora nu tillbaka i division 5. Imorgon lördag väntar Furulunds IK i första matchen. Avspark 12:00 på IP:s konstgräsplan. Den evighetslånga försäsongen är slut och framför oss väntar nu sju månader med tabelltäkningar, parkerade bussar, diskussioner om falska nior och ”det var domarens fel”-ursäkter. Seriepremiären ger också otroligt många svar på var alla lag står. Alla lag har en bank av träningsmatcher bakom sig där ursäkter som ”vi hade inte vårt bästa lag” eller ”vi gick runt på många spelare” nu kommer visa sig ifall det finns belägg för dem eller ej.

 

Nytt för i år är som bekant tränarduon Jörgen och Kristoffer som under de första mörka kalla månaderna på året drillat sina nya adepter. Just Kristoffer tog vi en pratstund med efter gårdagens träningsgenrep.

 

Hur är det med premiärnerverna?
Det är inga problem med dem.
Just nu känner jag bara att det ska bli väldigt roligt att serien äntligen drar igång och att försäsongen är över.

Vilka förväntningar kan vi ställa på BK Landora i år?
Att vi ska försöka vinna varje match genom att fokusera på vårt eget spel och att laget och spelarna tar kliv i sin fotbollsutveckling.

Hur summerar du försäsongen?
Överlag så tycker jag försäsongen har varit bra.
På träningsmatcherna har vi mestadels mött lag från högre divisioner och där har vi gjort en del matcher som är väldigt bra.
Tyvärr lite småskador på en del spelare osv, men det är sånt som alltid händer under en försäsong.


Vad tror du om matchen mot Furulund imorgon?
Jag tror det blir en bra match där vi drar det längsta strået.

 

Imorgon är kulan äntligen i luften igen. Vi ses på IP klockan 12:00!

Leave a Reply