J-laget söker målvakt

En glädjande nyhet för ungdomsfotbollen i BK Landora är att under 2019 kommer föreningen att ha ett juniorlag. Juniorlaget utgörs till största del av det lag som under 2018 spelade i en P16-serie. Juniorlaget riktar sig till de spelare som är födda mellan 2000 och 2003. Under 2019 kommer juniorlaget att föra ett nära samarbete med A-laget där spelare kommer kunna gå i båda riktningarna i både träning och match.  Laget tränas precis som förra året av trotjänarna Christer Bergström och Emma Jörnehav. Till denna säsong förstärks ledarstaben av ännu en trotjänare och Landorahjälte, Stefan Andersson som tidigare varit spelande B-lagsledare men som nu tar klivet över på ungdomssidan och lägger knäskyddet på hyllan.

Många pusselbitar har fallit på plats för laget men ännu saknas en viktig bit. Målvaktsfrågan behöver lösas och här letar tränartrion just nu med ljus och lykta runt om i kommunen. Därför undrar nu ledartrion om BK Landoras supportrar och följare på sociala medier samt hemsida om det är någon som har en kompis, granne, skolkamrat, avlägsen släkting eller kusin som är sugen på att vakta juniorlagets bur under 2019. Har ni detta? Ta då kontakt med Christer Bergström på 0708227701

Första träningsmatchen för året spelas på söndag när J-laget tar emot Råås dito på Landskrona IP. Vi kommer få all anledning att komma tillbaka till vårt J-lag under året.

Leave a Reply