Landoradagen och invigning avklarad. Nu startar vi “Levande Klubbstuga”

Efter en lång startssträcka med en hel del byråkratiskt strul, är projektet ”Levande klubbstuga” äntligen i full gång. Landoras klubbstuga byggdes av medlemmarna i klubben 1986 men eftersom Landkrona stad bestämde sig för att bygga nya omklädningsrum på den ursprungliga platsen fick stugan vara med om en vådlig luftfärd förra året. I samband med flytten byggdes stugan till och renoverades. I samband med detta sökte vi medel från Sparbanksstiftelsen, vilket vi mycket glädjande tilldelades. För dessa pengar har vi kunnat utrusta stugan, avlöna kvällspersonal och genomföra aktiviteter som inte ryms i den ordinarie budgeten.

Den högtidliga nyinvigningen av stugan genomfördes lördagen den 11/11 i samband med vår traditionella Landoradag då hela klubben är på fötter. Klubbens största spelare genom tider Sonny

”Kungen” Johansson genomförde ceremonin tillsammans med Malte Hallbeck som är barnbarn till Christer Hallbeck som genom sitt enorma engagemang ofta tituleras ”Mr Landora”. Vår klubb kallas ofta ”Familjeklubben” bland våra medlemmar för att den sociala delen har så oerhört stor betydelse.  Av den anledningen de därför inte några band utan i sann Landoraanda knöt de istället nya band.

Nu löper vårt projekt på med öppethållande på kvällarna enligt schema på hemsidan, lagen samlas i stugan före och efter match, det genomförs utbildningar i stugan och mycket annat som en trivsam och välutrustad klubbstuga inbjuder till.

Vi är mycket tacksamma för de medel som Sparbanksstiftelsen tilldelat oss och de har i högsta grad hjälp till att göra vår klubbstuga till en naturlig mötesplats i ett område som så väl behöver positiva sociala samlingspunkter. Ett stort tack!

Passa även på att njuta av denna film från invigningen av Max Stålhammar.

https://www.dropbox.com/s/0tfa4evcssio4r1/LANDORADAGEN%202017.mp4?dl=0

Och så lite bilder:

DSC_2760

DSC_2684

DSC_2656

 

DSC_2672

DSC_2747

Leave a Reply