P02: Hörby – BK Landora 2-3

Idag var det dags för bortamatch mot  Hörby i Vintercupen för Lag Röd och det blev en match där cupen verkligen gjorde skäl för sitt namn.  Det blåste halv storm vilket gjorde att det var mycket svårt att få till ett ordentligt spel. Trots snö och isande vindar som gjorde det svårspelat fick vi se stundtals riktigt fint spel. Inledningsvis fick vi se ett par fina anfall. Killarna gjorde ett fantastiskt fint mål där bollen gick som på ett snöre och vi kunde peta in bollen från nära håll. Det var svårt att upprätthålla ett så fint spel i blåsten och Hörby kunde, hastigt och mindre lustigt, vända till 2-1.

Men efter den något passiva första halvleken kunde killarna återigen ta tag i taktpinnen i andra halvlek och mycket rättvist trycka in segerbollen med någon minut kvar. Två mycket fina anfall där det fina spelet resulterade och killarna stod till sist som segrare. Totalt sett en bra genomförd match från samtliga killar idag, mot både motståndarna och naturkrafterna!