Serieseger för BK Landora P01!!

11535926_1660280024206639_5232651142390785998_n

 

 

Förutsättningarna inför tisdagens bortamatch mot Helsingborg Östra var enkla. Seger för BKL och seriesegern skulle vara bärgad trots att en match återstår.
Med en rad spelare bortresta kombinerat med att en del i laget fastade var det med en viss nervositet som lagets ledartrio satte sig i bilarna med riktning Bårslöv. Detta lag har stirrat sig blint på tabeller tidigare och underskattat lag.

Men när dagens duktiga domare blåste för avspark var det absolut inget snack om vilket lag som skulle gå hem med segern. Landora satte högsta fart från början och med ett tempofyllt passningsspel kombinerat med bra rörelse utan boll hängde inte motståndarna med. Lagets stora målskyttar Eddie och Enver hotade motståndarnas backlinje hela tiden och tillsammans med ett välspelande mittfält där Melker gjorde som vanligt och dominerade den ytan gjorde att vi kunde gå ifrån till en 4-0 ledning efter 20 minuter. Och då har vi glömt nämna lagets otroligt stabila försvarsspel med kapten Walid i spetsen som endast släppt in 7 mål på 7 matcher gjorde en lika stabil insats som vanligt.

I andra halvlek fortsatte Landora att bjuda på vacker fotboll, en fotboll som värmde i det fruktansvärt usla sommarvädret. De tillresta supportrarna njöt trots regnet när Landora spelade sitt underhållande passningsspel och fotbollsagenterna på plats antecknade för fulla muggar i sina block. När matchen blåstes av var resultatet uppe i 10-0 till Landora efter att Enver satt 4 mål, inlånade Faruk från 02:orna skjutit in 3 mål, Argtim satt årets stabilaste straff (eller inte) samt Eddie och Denis avrundat med varsitt mål. Extra kul att den inlånade och alltid lika duktiga P02-målvakten Felix återigen fick hålla nollan.

Med andra ord gjorde BKL 01 precis vad hela fotbollseuropa väntat sig genom att vinna sin serie, precis som Bayern, Barca, Chelsea och PSG gjorde. 7 Matcher har resulterat i 7 segrar med en total målskillnad på 36-7 har gjort att titeln är klar trots att laget har en match kvar. Mycket imponerande!!

Nu har laget bara ett mål kvar innan sommaruppehållet och det är att bli obesegrade seriesegrare och därför är matchen med avspark 10:00 på lördag mot Viken extra viktig!!

Stort grattis till seriesegern killar
/Gustav, Olle, Daniel, Andreas

 

Leave a Reply