Succéavslut för årets vintercup

Så kan vi lägga säsongens vintercup bakom oss efter en finalhelg i bästa tänkbara vårväder. Resultatet för BK Landoras del blev minst sagt utmärkt. P02 slutade på en mycket välförtjänt 4’e plats av totalt 29 lag i gruppen. P00 och P05 vann sina respektive B-finaler och P04 slutade på en hedrande 3’e plats i B-slutspelet.

Ett stort grattis till våra killar!

Vi kan glädjande konstatera att BK Landoras vintercup har vuxit fram till en stor succé och vi fick höra många uppskattande kommentarer av våra gästande lag i helgen. I år har totalt 145 lag varit anmälda från hela Skåne och även lag från Halland har deltagit. Sedan första avspark i oktober förra året har 674 matcher spelats med sammanlagt 3776 mål. I år har vi dessutom fått uppleva en ovanligt gynnsamt vinter, inga inställda matcher på grund av väder eller planer som behövts snöröjas innan avspark. Med andra ord perfekta förhållanden för en vintercup.

Carl Nielsen, vår huvudansvariga för hela vintercupen sammanfattar året så här;

“Årets cup har varit bättre än någonsin, befriad från värre incidenter och med nästan uteslutande nöjda och positiva gäster. Utöver våra vanliga lag har vi fått nya namnkunniga gäster och till och med Malmö FF hade med ett lag. I övrigt har klasserna, vilket kanske framförallt visades i P02-klassen, varit fyllda med nästan uteslutande lag från den yttersta Skåne-toppen. Totalt har över 670 matcher spelats och nästan varje helg har det spelats fotboll var du än befunnit dig i Skåne. Detta gör cupen unik och det är ett gott kvitto att föreningen lyckas med detta för fjärde året i rad.”

Ett stort tack till alla spelare och ledare, både hos BK Landora som hos våra gäster för att ha bidragit till vinterns succé. Ett stort tack också till de föräldrar som ställde upp och skjutsade våra spelare till alla bortamatcher och hjälpte till under finalhelgen.

Leave a Reply