Urban Hector tilldelas välförtjänt pris!

En småklubb i någon som helst idrott är ingenting utan dess eldsjälar. Så är det givetvis även i familjeklubben BK Landora. Klubben hade inte varit närheten av var den är idag om det inte vore för allt engagemang från klubbens ideella ledare. Därför är det oerhört glädjande att den tillsammans med Christer Hallbeck störste eldsjälen i föreningen, Urban Hector tilldelas priset “Ledarkannan 2018” för sina gärningar i BK Landora i sin roll som kassör. Ledarkanan är ett pris som Landskrona Idrottsföreningars Samorganisations (LISA) delar ut årligen för att uppmuntra kommunens ledare. Urbans tid, energi och engagemang för BK Landora under åren går inte att uppmäta och alla Landoriter är nog överens om att klubben inte varit var den är nu utan Urbans enorma uppoffringar. Därför är priset väldigt välförtjänt!

Urban uppmärksammades i veckan av Landskrona direkt och det var en glad Urban Hector som uttalade sig i tidningsartikeln.
– Jag är både glad och stolt. Det är ett fint kvitto på att man gjort rätt, sa Urban Hector till tidningen.

Urban pratade även om klubbens tuffa period under början av 2000-talet.
– Då hade vi stora ekonomiska problem som grundade sig i försäljningen av Bingolotter. Vi levde över våra tillgångar och det var ett oerhört tufft arbete att få föreningen på fötter igen. 

urban_hector
En glad och stolt pristagare

Artikeln i sin helhet finner ni på länken nedan.
https://www.landskronadirekt.com/2019/01/07/guldmedaljor-och-mottagare-av-ledarkanna-presenterade/

Hela BK Landora riktar ett stort grattis till Urban för sitt välförtjänta pris!

Leave a Reply