Viktoria vann premiären

Då var det äntligen dags för klubbens äldsta pojklag att äntra IP:s konstgräsplan för seriepremiär i Korpens enda serie. Nytt för i år är att man får ställa upp med aktiva spelare, vilket motståndarna Palestinas tagit fasta på.

Viktoria kontrade dock med namnkunniga debutanter såsom Peter Barter, Tobias Andersson och demontränaren Thomas Mähler. Matchen lär väl inte gå till historien som någon av de mest välspelade men Viktoria briljerade dock med några sevärda kombinationer och låg hela tiden före i målprotokollet ända fram till slutminuten då Palestina kvitterade till 3-3. Nu är det ju inte över förrän den feta damen sjunger och så blev också fallet i denna match. I den sista övertidsminuten lyckades Carl promenera in med bollen genom ett sällsynt fult fotbollsmål. (Enligt egen utsago var det dock en väl avvägd klackspark som avgjorde matchen)

Med andra ord en skön viktoria med 4-3 och dessutom glädjande med en bred (på många sätt) trupp. Trots sena avhopp var det 11 man på plats. Nästa match är på tisdag den 19/5 kl. 20.00 mot Stressfri IT och då hoppas vi på ännu större publik.

Leave a Reply