65 års extra Landoraerfarenhet i dagens lag

Idag kl 14:00 spelar A-laget hemma mot Olympia. Vi ligger sist i tabellen och nu börjar spelarna ta slut för oss också.
I dagens match har vi 8 spelare som är skadade/sjuka och 3 som jobbar samt 3 bortresta. Det är 14 stycken från en redan från början tunn trupp.
Därför innehåller laget i dag tre extra spelare med sammanlagt en bra bit över tusen matcher och närmare 65 år i klubben: Hans W Thomas M samt Peter R.
Kom ut och stötta klubben i ert hjärta!

2 comments

  1. Idag värmde det gott i Landorahjärtat. Med 14 man borta fick man ställa upp med några killar som i ärlighetens namn har sina allra bästa år bakom sig. Men att se Mähler från start samt Hasse och Peter på bänken verkade till att ha taggat även de andra killarna. Över hela banan visade man en djävla härlig inställning. Of en mycket rättvis seger med 3-1. Hur gick det för di gamle då? Mähler var bäste man på plan innan låret gav upp, blir kanon att kasta in igen i oktober när han läkt färdigt. Hasse visade sin målfarlighet genom att trycka dit det viktiga 2-0 målet, dessutom tog han samtliga de nickduellet. På slutet hoppade även Coach Robinsson in och gjorde det han skulle och lite till. Han hade dessutom dagens kraftigaste verbala utfall när det uppstod helt onödigt tjafs på banan. Mycket motiverat i det läget. När vi talar gamlingar så får man inte glömmer den evigt unge Goran som låg bakom det avgörande målet då han från sin högerbacksplats ryckte loss som vänsteryttern och serverade en riktig macka som Adin hängde dit. Med HÖGERN. Förra veckan, Tomas L och Jonas E. Denna veckan Hasse, Mähler och Peter. Det ryktas att det nästa vecka är Sluggo, Rune och Sonny som skall ta hand om bänken.
    Tack för idag, det var riktigt skönt ned 3 pinnar.

Leave a Reply