Ett tillkännagivande: “Tack för allt”

Det sägs att allt gott har sitt slut – vilket till sist även stämmer överens för min resa som ledare för P02/03-laget.

Det har nämligen blivit dags för mig att tacka för mig som ledare för P02/03-laget. Jag har ägnat nästan nio år tillsammans med er spelare och er föräldrar, vilket har varit en underbar rolig och utvecklande resa för min del. Jag har sett er killar växa upp, både som fotbollsspelare och människor och den resan skulle jag inte vilja byta ut mot någonting. Det är många minnen jag bär med mig härifrån. Många roliga incidenter, fantastiskt spännande matcher, cuper, övernattningar och turneringar. Gothia Cup, givetvis, men också segrarna i vår egen Julcup är triumfer som jag aldrig kommer att glömma, om vi pratar rent fotbollsmässigt.

Anledningarna till att det är dags att ta farväl är några stycken. En anledning är att jag för egen del behöver nya utmaningar i tränarrollen, en annan är att killarna har haft mig och Christer sedan de var 5-6 år gamla och jag tycker det är dags för dem att få höra nya röster i omklädningsrummet. Det har inte varit ett lätt beslut att fatta, det ska ni veta. Träningen startar den 9/1 och då kommer jag vara på plats och göra min sista träning som ledare för detta lag och säga hej då till alla er killar!

Framtiden för 02-laget ser inte mörk ut för detta. Framöver kommer Christer och Mattias att leda laget, dessutom kommer ytterligare en ledare att förstärka ledarstaben, även om något namn inte är klart ännu. Det återstår att se vem det blir!

För min egen del kommer jag att fortsätta vara ledare och ungdomsansvarig i BK Landora, men som det ser ut just nu kommer jag inte vara ansvarig för något lag utan jag kommer hjälpa till att starta upp det j-lag som förhoppningsvis ska bildas, samt att jag kommer försöka hjälpa till i 05/06-laget en hel del. Vi kommer alltså att stöta på varandra på Idrottsplatsen även framöver!

Ett stort tack till alla er grabbar – ni är underbara och trots att vi har haft våra diskussioner och dispyter ska ni veta att ni alltid kommer betyda mycket för mig och det ska bli kul att följa er fortsatta utveckling, även om inte det blir på lika nära håll.

Till sist vill jag rikta ett stort tack till dig Christer och för vårt goda samarbete! Det har varit riktigt roligt att göra denna resa tillsammans med dig och utan dig hade det inte varit hälften så lyckat som det faktiskt varit.

Vi ses den nionde!

Tack för allt!!

Hälsningar
Carl

2 comments

  1. Ett stort tack är ett utomordentligt arbete från en som bara följt er lite grann från sidan. Lycka till i dina framtida uppdrag.

Leave a Reply