Landorabygget 2018

Efter en strålande höstsäsong med en orgie av mål och trevlig fotboll fick vi till slut lida för en svag och rörig vårsäsong. Det blev inget kval och nu börjar arbetet med att vara väl förberedda inför säsongen 2018 då det är absolut toppstrid som räknas. Vi har under flera år haft en målsättning att få fram ett juniorlag i klubben och under denna säsong infriades den målsättningen med råge. Bortsett från stora framgångar i juniorserien (kval uppåt mot Osby i helgen) har 12 (!) spelare födda 99-02 debuterat i A-laget.

Med detta i ryggen är det ett naturligt steg att tränarna i j-laget, Olle Olsson och Gustav Hemström, flyttar med sina adepter upp i seniorsammanhang. Sedan valde mannen som tagit upp kampen om lojalitetspriset med Kung Sune (Sonny Johansson, red. anm), Thomas Mähler, att ta ytterligare en säsong i familjeklubben. Vi är mycket glada för detta och tror mycket på den nygamla tränartrojkan. Sedan räcker det ju inte med tränare för att bygga en stabil grund i det nya Landorabygget utan det krävs ju också lite rutin och erfarenhet av seniorfotboll.

Det är därför ytterst glädjande att Danne Dragisic, Ahmed ”Atto” Massoud, Markus Madsen och Johan Bruer redan nu aviserat att de tänker ta på sig den vackra röd/blå tröjan även nästa säsong och vi hoppas att fler seniorer tar rygg på dem. Detta faktum tillsammans med massor av talang i form av klubbens gamla återvändande 99:or, vårt välutbildade j-lag och unga duktiga killar som valt att komma till oss från andra klubbar i kommunen, gör att 2018 känns riktigt spännande.

Först ska vi dock avsluta 2017 med Fruktkorg, Landoradagen (Chokladfotboll, Gåsaboll och Årsfest) den 11/11 och Night Cap.

Styrelsen

Leave a Reply