P-99 segrare i Julcupen

Med en målskillnad på 26-2 stod Landoras 99 or återigen högst upp på pallen julcupen.

Gruppspelet var en ganska bekväm resa för laget då man radade upp vinsterna och stundtals ett lysande spel. Det syntes direkt att alla spelare var sjuk taggade att för sista gången visa upp sig i Landoratröjan.

Det bjöds på fina spelmål och eleganta soloprestationer i hela gruppspelet och ända in i semifinalen.I gruppen besegrades Astrio med 6-0,Häljarp med 6-0,Olympic med 3-1 och Olympic s lag 2 med 4-o.

Semifinalen spelades mot Fortuna då visade vi upp de flesta finesserna laget besitter och matchen vanns med 7-0.

Finalen spelades mot Olympic s duktiga Lag 1.Denna match var kanske vår sämsta spelmässiga match och publiken bjöds inte på någon större underhållning.Det blev mest ett ställningskrig mellan två lag som var rädda att göra misstag.Olympic tar ledningen med ett noll och har kommandot i början på finalen men Landora äter sig in i matchen och kvitterar i slutet vilket gör att matchen går till förlängning där Landora avgör ganska tidigt med en välriktad frispark.

Många av killarna går nu vidare till HIF och till Landskrona Bois.Vi önskar alla killarna lycka till och vi ledare passar på att tacka för alla dessa enormt rolig fotbollsminne ni gett oss !

Leave a Reply