P02 laddar inför Gothia Cup

Om drygt 2 ½ dagar så beger sig BK Landoras P02/03 iväg på vad som kanske kommer att bli någras livs äventyr, nämligen Gothia Cup. Cupen är belägrad i Göteborg och är känd som världens största ungdomscup då lag från alla världens hörn intar Göteborg under en veckas tid.

För att ladda upp ordentligt inför Gothia har P02 under veckan som gått tränat två pass och spelat en träningsmatch. Träningarna bestod av fartfyllda övningar med mycket fokus på rörelse och passningsspel. Detta syntes sedan prov på under träningsmatchen idag (läs torsdag) mot Ramlösa Södra då samtliga killar var taggade till tårna och gav motståndarna en rejäl uppvisning. Slutsiffrorna skrevs till 2-1, vilket kunde blivit betydligt större.

På söndag åker bussarna till Göteborg fyllda med en 18-manna stark trupp, varav två stycken är inlånade från våra duktiga 01:or, eftersom vi har haft lite problem med sena avhopp och småskavanker i truppen.

I Göteborg kommer laget kvarteras in på Frölundaskolan där sociala aktiviteter och måltider kommer att äga rum. Dit anländer bussarna söndageftermiddag – så att samtliga kommer på plats och hinner installera sig. På måndag smäller sedan cupen igång – med en kanonmatch direkt på måndagmorgon. Anrika Örgryte IS står då för motståndet. Utöver Örgryte kommer Bath & Wiltshire Boys FA (England) och Perth Soccer Club (Australien) att stå för motståndet, vilket ska bli mycket spännande.

Resultaten går att följa via följande länk: http://results.gothiacup.se/2015,sv/team/5265659
Man kan även beställa sms-rapportering för att få resultaten direkt in i telefonen. Inte nog med det – den sista matchen mot Perth kommer dessutom att sändas live på webben via denna länk: http://results.gothiacup.se/2015,sv/live/5429132

Förhoppningsvis har så många landoriter som möjligt chansen att ha vägarna förbi Göteborg – om inte så hoppas vi från stöd hemma från tv-soffan och datorhörnorna.

Under veckan kommer vi försöka uppdatera hemsidan med någon form av resedagbok där vi bjuder på alla inside-stories från klassrummet enda ut till fotbollsplanen.

Nu kör vi!

FORZA BKL

/Ledarna P02

 

Leave a Reply