P05 obesegrade i Sportlovscupen!

Snapchat-611067708
Övre: Max, Emil, Bastian, Arlind
Nedre: Khalid, Albert, Filip, Benjamin, Nikolas (mv)

Det var nio förväntansfulla killar som samlades på IP:s parkering inför sportlovets första dag, då det vankades cup i Eslöv. Klassiska Sportlovscupen var på ingång – och fem matcher väntade mot relativt nytt motstånd.

Det märktes direkt att killarna var spelsugna och alla som var på plats för att heja fram laget kunde se ett Landora som körde över motståndet i första matchen mot Hästveda. Totalt fick bollen knappt lämna motståndarnas planhalva och endast ett skott släpptes till mot det egna målet. Sedan rullade det på i den takten. Munka-Ljungby, VMA IK, IFK Hässleholm och Harrie besegrades en efter en och det var med den imponerande statistiken 10-1 i målkvot som det gjordes. Det ska tilläggas att vi säkerligen snittade två ramträffar per match.

Trots det lite sega konstgräset såg vi fin fotboll, bra passningsspel, många fina dribblingar och snygga mål. Men framförallt var det ett fantastiskt uppoffrande försvarsspel som satte tonen för dagen. Idel segrar är såklart alltid kul – trots att vi numer inte räknar tabeller och korar slutsegrare – så är det ju trots allt roligt att vinna.

Ett litet extra plus vill vi ledare idag ge till: Nikolas, som var fenomenal i målet. Filip Gummesson som inte släppte förbi någon motståndare och var nästintill 100%-ig i sitt passningsspel. Dessutom dagens största målskytt: Emil, som stod för 5 baljor! ⚽⚽⚽⚽⚽

FORZA LANDORA ?

Leave a Reply