Rapport från klubbens äldsta pojklag

I Korpens borttynande serier representeras BK Landora av Viktoria som är det ursprungliga namnet på klubben. Denna säsong har det varit tillåtet att använda aktiva spelare varvid en del seniorer har fått prova lyckan i detta stolta lag.  Annars består laget av avdankade landoraspelare, ungdomsledare och lite annat löst folk. I årets seriespel placerade sig Viktoria i det helt oglamorösa mittenskiktet.

Till lagets stora lycka har dock Korpen dammat av det gamla härliga spelet ”Five á side” och i veckan var det premiär. Det blev en riktig uppvisning i konsten att spela inomhusfotboll och en stabil 8-3 seger. Daniel Dragisic fick äntligen sin högsta fotbollsdröm uppfylld och kunde debutera för Viktoria med den äran. Han var lite nervös i början, vilket är helt förståligt i dessa sammanhang, men kunde sedan slappna av och spela ut.  Matcherna fortsätter varje onsdagskväll i Puls Arena.

Under hösten har även Viktoria varit iväg på sin traditionella utflykt till Hven. Där genomförs årligen ”Anders Grahn Memorial Trophy” i den relativt tursamma sporten fotbollsgolf. Årets segrare blev högst sensationellt Benny Håkansson och han kommer därför att mottaga den blanka pokalen under Årsfesten den 7/11. Innan dess ska dock viktorianerna genomföra sin årliga uppvisning under klubbens Gåsaboll som genomförs samma dag med avspark 12.30.

Året avslutas sedan med Oldboyscup i Åstorp.

2 comments

  1. hahahahah nu är mitt mål som fotbollspelare nått! tack för stödet under dom extremt nervösa minuterna!!!

Leave a Reply