Säsong 2016 är i full gång. Hur är läget hos våra seniorer?

Säsongen 2016 har varit igång sedan den 18 januari och vi är just nu inne under vecka 4 i vår träning, med ganska tunga ben. Vi snittar cirka 21 spelare på våra träningstillfällen och vi har en bra fart och bra inställning i gruppen. Till helgen sätter träningsmatcherna igång så nu börjar det roliga.

I truppen har det hänt en del. Några spelare har valt att lämna oss och några nya har tillkommit. Haris Dukarovic har anslutit från BBK. Ted Weberg & Johan Rantzow har anslutit från Wormo men är fostrade av BKL från början. Magnus Lundström har anslutit från Härslöv. Erik Arnström och Martin Silva har efter 2 års uppehåll valt att komma igång igen. Enes Novljakovic och Ajdin Dedovic har anslutit från Wormo respektive BK Fram.

Vi har en lovande ungdomssektion och redan under 2015 så hade vi yngre förmågor som testade på seniorfotbollen och några av dessa 00/01:or är även med och tränar med seniortruppen, så under 2016 lär vi säkert se dessa grabbar och förhoppningsvis någon till som provar på hur det är med oss äldre pågar på seniorsidan.

Vi hoppas vi ses ute på IP för att stötta våra pågar.

Thomas och Stefan

Leave a Reply