Seger för P11 i BOIS vårcup i helgen

BK Landoras pojkar födda 2011 deltog denna underbara vårdag i BOIS vårcup. Alla i laget var väldigt taggande inför denna utmaning som bestod i fyra matcher 2 gånger 15 minuter.

Med hjälp av heroisk kämpaglöd och stundtals utmärkt spel, där vi dock har några växlar till att ta fram, lyckades vi gå segrande ur samtliga matcher. Att det var med uddamålet i någon match speglar inte riktigt vad som syntes på planen då vi i åtminstone tre av de fyra matcherna (kanske till och med i de fyra!) var det klart bättre laget. Tycker nog vi var värdiga vinnare totalt sett. Laget är talangfullt, och man brukar säga ingen nämnd ingen glömd men vi struntar i det och ger här individuell spelar beröm, det vill säga alla nämnda inga glömda!!

Vår målvakt Feston som toppat formen, var till synes, lika orubblig som Peter Schmeichel i sina bästa dagar, tog bland annat en straff och stod för en helt gedigen insats. Lias, vår mittback, lät inte någon komma över bron, och var ett ständigt hot även framåt. Mycket bra. Malik, vår kapten och bryggan mellan försvar och anfall, stark i närkamp spelet och kunde med fin teknik dominera planen. Danyel, som hotade ständigt på kanten och fick med sina fina dribblingskonster och vänsterfot få en och annan motståndare att stå i korvkön. Albion, kunde med hårt arbete och bollsäkerhet dominera sin kant och krönte det med ett fint mål. William kunde med gott humör låta spelintelligensen flöda och låg bakom mycket i anfallsväg med fyra assist minst och tre mål. Julian mötte upp som anfallsspelare, höll i bollen och släppte den fint till sina lagkamrater. Dessutom fann han positionen framför mål och stänkte dit ett par baljor. Fantastiskt försvarsarbete också. Addy, vår energifyllda tekniker jobbade hårt som vanligt och visade prov på sin dribblingskonst och krönte det med ett snyggt mål. Faris, med det stenhårda skottet kom in och visade prov på sin mogna speluppfattning trots att han bara spelat 10 talet matcher i sitt liv. Sist men inte minst så får vi inte glömma vår lille Mou som med enastående bollskicklighet visade varför han kan ses som en fantastisk talang, hela 3 år yngre än cupens ålderskategori.

Mest av allt vill vi lyfta fram en enastående kämpaglöd och ett kamratskap som för tankarna till den gemenskap som kommer fram när Liverpool spelar och fansen sjunger You Never Walk Alone. Vi gjorde det tillsammans, som ETT lag och vi tränare var efter turneringen ofantligt stolta men också trötta. Denna grupp tillsammans med de övriga som inte deltog i turneringen är fantastiska killar som tränar och kämpar i ur och skur. FORZA LANDORA!!!

Daniel, Mats, Oscar, Agge

Leave a Reply