Vad har våra seniortränare att säga inför kommande säsong

Ny säsong och nya möjligheter. BK Landoras seniorlag har som de senaste åren valt att köra igång lite senare i januari månad. Vi har nu avverkat 8 träningspass och två träningsmatcher med varierat resultat.

Efter förra säsongens hyfsade placering där vi hamnade på en hedrande 2:a plats efter seriesegrarna Teckomatorp (där vi i de sista skälvande minuterna i den avgörande kvalmatchen släppte in ett mål vilket gjorde att vi tyvärr missade uppflyttningen till division 5) så är det nya tag som gäller för 2017.

Vi har lyckats behålla vår grundstomme där Johan Bruér, Markus Madsen, Magnus Lundström och Ahmed Massoud är viktiga brickor för oss men såklart tillsammans med resten av gänget som bidrog till vår underbara laganda under 2016. Truppen har spetsats till bland annat genom att 3 spelare anslutit utifrån och det är Jones Mahjoub, Anton Mursak och Ahmed Al Doukhi som kommer att bidra med bra attityd och rutin, dessutom så ansluter Ali Al Doukhi efter en liten paus. Till detta så börjar våra ungdomar ta allt mer för sig och som det ser ut nu så har vi några spännande spelare på gång där vi tror mycket på Walid, Abbe Jaber & Serhat som ligger längst fram, och där bakom stampar bland annat Eldin & och Bini som säkert vill visa vad de går för.

Två matcher har vi avverkat hittills, matchrapporterna finns att läsa i vanlig ordning på separat ställe och två träningmatcher är på gång innan vi kör ett gruppspel i DM, sen är det inte lång tid kvar tills att vi sparkar igång på riktigt lördagen den 8 april borta mot Olympia 13:00.

Tränarna

Leave a Reply