Wicke inför avslutningen

Läget inför sista omgången.

Utan att ha sett de två senaste matcherna provar jag att göra min analys.

Precis som under flera av de senaste åren så har vi tagit oss samman på slutet. När jag stod där i mars trodde jag aldrig att vi skulle behöva slåss för vår existens. Jag tycker att vårt material är mycket bättre än så.

Det visar sig dock att man måste ha tillgång till alla spelare alltid, är man dessutom vältränad och införstådd ned vad tränarna vill så blir det så mycket bättre.

Nu har man tvingats att byta spelare varje vecka på alla viktiga positioner. Jag vet t.ex inte hur många mittbackspar jag sett i år, det är inte optimalt.

När man ser att Fram tillhör toppen på serien kan jag inte låta bli att tycka att där borde vi också varit. Fram har en bra målvakt, det har vi också, De har en riktigt bra anfallare, på samtliga övriga platser anser jag att Landora har minst lika bra spelare. Vad som skiljer är att Fram har mängder av folk på sina träningar, det har varit si och så med det hos oss.

Klabba nu inte till det till helgen. Besegra Kävlinge så behöver vi inte bry oss om vad de andra hittar på.

Återkommer efter sista omgången, så jag sparar några tacktal och förhoppningsvis några visdomsord att ta med sig till nästa säsong.

Lycka till mot Kävlinge.

Leave a Reply