Wickes tankar del 2

Redan tisdag och dags att summera den gångna veckan. Erkänner direkt att jag inte haft möjlighet att se någon B-lagsmatch på länge, men det kommer. Får väl också erkänna att jag idag valde att ha en Billy-kväll med min son i stället för att se mitt kära Viktoria. Viktoria ligger mig mycket varmt om hjärtat trots att bl.a just hjärtat hindrar mig att fortsätta spela. Det är väl i ärlighetens namn inte så mycket hjärtat som resten av kroppen som protesterar. Kommer att återkomma till Viktoria ned jämna mellanrum då det är ett viktigt kitt i föreningen. Har bl.a. ett EM i Berlin att rapportera ifrån. Det innehåller många godbitar. Tillbaka till A-laget, valde bort Holland-Australien för att i stället se Ramlösa-BKL. Ångrar inte en sekund det bytet. Lite småkorkat dock att köra hem från jobbet i Helsingborg till hemmet i LA kl halv sju. Hade varit enklare att stanna i RÅÅ på vägen hem. Heter väl för övrigt på RÅÅ, men det struntar jag i. En kvart sen till matchen ser jag vårt marockanska nyförvärv stå utanför banan, ingen bra början. Skadad efter en minut. Landora skapar många bra chanser men har samma problem som alla andra matcher, vi sätter inte ens de mest uppenbara målchanserna. I pausen funderar våra två avbytare, tillika ansvariga tränare, på ett genidrag. Vi byter ut vår bäste back, går ner på en trebackslinje och går för seger. Kul tänkt, men herregud så fel det blev. Det kunde gått åt pipan redan efter 10 minuter. Kloka som de är så såg de detta , eller om de hörde de tre backarnas förtvivlade skrik, så de ändrade blixtsnabbt tillbaka till ett ramstarkt försvar. Man fortsatte skapa massor av chanser men utan att lyckas få hål på den utmärkte målvakten. I matchens sista spark får Macki äntligen dit bolluslingen, till den ditresta publikens stora förtjusning. Som lite kuriosa kan nämnas att trots gratis inträde så var första korven fri. Ett annorlunda grepp för att locka folk, eller någon som just sett filmen om Ebberöds bank?
Nu tar vi tre nya mot Teckomatorp på Fredag. Det finns en enda man att hålla reda på, det borde och måste hå att lösa det.
Ha en go vecka
Wicke

P.s
En Billy-kväll innebär att sonen bygger en hylla till min hustru , med dörrar, medan jag serverar pilsner och Virre. Semesterdag i morgon.

3 comments

Leave a Reply