Dagbok från Gothia: 3 – Genomklappning mot Perth

Onsdag och dag 4 på Gothia. Besvikelsen var påtaglig vid frukostbordet hos vissa när de insåg att det bara kommer serveras en sorts frukost hela veckan. Vissa hade knäckt den koden tidigare och tuggade därför snällt i sig de halvtradiga flingorna.

Under natten fick vi lite besök från magknip och oroliga magar varpå vi ledare fick leta upp en afrikansk voodoläkare som lovade att bota Josefs mage med att sätta nålar i en docka med Josefs huvud på. (Egentligen fick han hälsokost från en lokal Göteborgsbutik, men det lät inte lika övertygande när vi skulle berätta för honom)

Efter en förmiddag på Heden var det sedan dags mot australiensiska Perth, i en avgörande match i gruppen. Tyvärr skulle det visa sig att killarna hade allt för lite energi och krafter för att klara ytterligare en bragdmatch. Australiensarna var snabbare, mer fysiska och giftigare i varenda situation. Lägg därtill en domare som uppenbart hittat sin legitimation i ett cornflakespaket. Detta ledde till ett par sura och gnälliga killar efter att matchen slutat 0-2.

Vi pratade efteråt om att vi måste kunna bete oss oavsett resultat. Det var trots allt inte domarens fel att vi släppte in målen.

Som tur var ebbade besvikelsen ut ganska snabbt efter matchen. Pepe och Sadin visade sina raggningstekniker på spårvagnen och hade enligt utsago haffat 54 tjejer på Heden… Några färre än de hoppats på. Tillbaka på skolan fortsatte vår filosof Lisi att underhålla truppen med det ena uttrycket efter det andra samt en hel del katthistorier.

Efter en ganska svag prestation från skolbespisningens team (tydligen var det hamburgare som serverades, utan bröd, vilket fick tyskarna att ta knäckebröd istället till killarnas förtjusning) begav vi oss åter till Heden för att hämta inspiration från Brommapojkarna och vårt nyblivna favoritlag från Indonesien som vi tidigare agerat hejarklack åt, för att sedan åka hem och krypa till kojs.

I skrivande stund har vi ätit frukost och sitter nu på spårvagnen mot match. Skiljebo väntar i vad som verkar bli en knallhård match. Återigen är matchen webbsänd på Gothias hemsida.

Nästa hållplats Svingeln, sedan 20 min promenad – nu taggar vi för match.

Forza BKL!

Snapchat--6202730577969800782

Snapchat--24713676194691120

Snapchat-7901338579161756163

Leave a Reply