Första dagen av Julcupen avklarad

Under dagen sparkades årets upplaga av BK Landoras Julcup igång. Årets turnering slår rekord med 110 anmälda lag som under fem dagar ska försöka charma publiken i Landskrona Idrottshall. Idag på Annandag jul var åldersklasserna P05 och P06 som stod för underhållningen där det totalt spelades det 56 matcher under dagen där publiken bjöds på massor av mål, snygga dribblingar, fina framspelningar och mycket mer.

BK Landora deltog med totalt tre lag under dagen, ett 06-lag och två 05-lag var av de båda 05-lagen tog plats på bilden ovan.

Under förmiddagen gjorde lagen i 06-klassen upp och där utmärkte sig BK Olympic, IF Lödde och IK Wormo blad lagen som deltog. Efter lunch tog de ett år äldre 05-lagen vid och bland lagen som stack ut noterade vi framförallt BK Astrio som var på långväga besök från Halmstad och som bjöd på en mycket fin fotboll.

De inbitna julcupsföljarna kanske frågar sig om den så omåttligt populära traditionen med Tyska timmen finns med i programmet även under 2017? Selbverständlich!!! Cupens unika signum finns även i år med i programmet och varje dag  kl 11 och 16 råder det alpstämning i hallen!

Under morgondagen rullar cupen vidare och är det dags för klasserna P08 och P07. Vi ses i Idrottshallen!

Leave a Reply