Veckans Landoraprofil! #1

Som en del i nysatsningen på att sprida vad som händer i BK Landora startar vi härmed ett nytt koncept kallat “Veckans Landoraprofil”. Detta kommer vara ett kortare inslag om någon som bidrar till att klubben utvecklas framåt och det kan vara allt från en spelare i någon av klubbens ungdomslag till en A-lagsspelare men också någon av klubbens tränare alternativt någon i klubbens organisation.

Först ut i konceptet “Veckans Landoraprofil” är Abdullah “Abbe” Jaber. Abbe som han allt som oftast kallas har sina styrkor i det offensiva spelet och han är en tekniskt skicklig spelare som är väldigt all-round då han kan spela på planens alla 11 positioner och göra en bra insats. Han är till och med en duktig målvakt. Abbe har under året varit en nyckelspelare i både A-laget och i U19-laget och allt talar för att han kommer vara det även under 2018.

Precis som alla som kommer vara med i “Veckans Landoraprofil” fick Abbe svara på ett antal frågor om sig själv och hans svar presenteras nedan.

Ålder: 17 år
Favoritposition: Offensiv mittfältare
Bästa med Landora: Det bästa med Landora är helt klart gemenskapen i truppen. Det gör att det blir mycket roligare att komma till träningar och matcher. Förutom gemenskapen är det bästa med Landora givetvis Christer Hallbeck som alltid är lika glad och trevlig.
Beskriv säsongen 2017: Hela året med J-laget var bra och resultaten i vårt seriespel var det bästa. Hösten med A-laget var också bra även om det var tråkigt att vi inte gick upp.
Mål med 2018: Vinna division 6 och vinna division 1 med U19. 

 

Vi avslutar Abbes intervju med fem snabba och vi ser Abbes svar i fet stil:

Köttbullar med mos eller Kebabtallrik

Tunnla en motståndare eller sätta in en perfekt glidtackling

Mål eller Assist

Känd för din intelligens eller känd för din skönhet

Middag med Zlatan eller middag med Christer Hallbeck

Vi tackar Abbe och önskar honom lycka till inför fotbollsåret 2018!

Forza Abbe och forza Landora!!

 

 

Leave a Reply