Lagpresentation P2010/2011

Inför säsongsstarten kommer vi att ha en presentation om alla Landoralag och målet är även att följa upp med matchreferat och bilder under våren. Detta som ett led i satsningen på att sprida och belysa ungdomsverksamheten i familjeklubben BK Landora. BK Landora kommer ha 10 lag igång under våren och vi inleder med att presentera de allra yngsta, nämligen laget där killarna är födda 2010 och 2011. Laget tränas av Mats Rosdahl och Patrik Jolander. Till sitt förfogande har de 13 st spelare och har under vintern tränat inomhus en gång i veckan.

 

När gräsplanerna har återhämtat sig från den tuffa skånska vintern kommer laget att träna två gånger i veckan, tisdagar och torsdagar. Lagets matchspel kommer att äga rum i de knattesammandrag som BK Landora själva arrangerar. Sammandraget består av lag från Landskrona och Svalövs kommun och spelas lördag varje helg under våren och hösten på olika idrottsplatser i Landskrona och Svalöv med omnejd. Det första sammandraget spelas på Landskrona IP den 28/4 och BK Landora står själva för arrangemanget. Således har laget tre veckor kvar att vässa på formen inför första matcherna.

 

Tränarna Mats och Patrik summerar vintern med  att det har hela tiden blivit bättre och bättre på träningarna. Utvecklingen på spelarna går framåt och de tycker själva att det ska bli mycket intressant att sparka igång sammandraget och matcherna. I fokus står fortfarande lek och att det ska vara roligt att spela fotboll. Tränarduon framhåller den sammanhållning och stämning som finns i laget och tycker själva att det är lika roligt varje gång att åka på träning. Förra året var det första året laget spelade matcher och detta året hoppas tränarna se utveckling på laget i samband med matcherna.

 

Vi önskar BK Landora P 2010/2011 lycka till med sammandragen under våren och det utlovas matchreferat och bilder efter lagets matcher!

Leave a Reply