Nyförvärv till A-laget klara!

Seniorlaget presenterar nyförvärv!

 

I jakten på topplaceringarna har Landoras A-lag gjort klart med två unga, hungriga nytillskott i seniortruppen. Det rör sig om Asmir Karalic och Ivan Majetic där båda senast tillhört BoIS U-19. Asmir är en välväxt anfallare som är en målskytt av rang. Asmir har dock fått senaste året förstört av skador men rehabtiden börjar närma sig sitt slut och därför lär det vara en taggad Asmir vi kommer få se i den rödblå tröjan.

 

Det andra nyförvärvet är Ivan Majetic som gör comeback i Landora efter ett antal år i BoIS. Ivan tillhörde föreningens framgångsrika 99or och i sin jakt på speltid söker han sig nu tillbaka till tryggheten hos Christer Hallbeck. Ivan är mestadels en kantspelare men kan användas på planens alla positioner. Ivan kommer bidra med teknik, spelskicklighet och fart.

 

A-lagstränaren Olle Olsson kommenterar nyförvärven:

”Det är två nyförvärv vi är väldigt nöjda med. Vi får in två väldigt taggade spelare som kommer kunna bidra med kvalité till vår trupp. Vi ser det här som dels ytterligare spets men också en ökad konkurrens om platserna något som alltid är positivt. Vi tror att de här två spelarna ”

 

Pappersexercisen gör dock att spelarna inte är klara till helgens omstart i serien borta mot Stattena men till nästa helgs derby mot Bosna är de klara för spel.

One comment

Leave a Reply