Väldigt bra prestation av P05 i helgen

I helgen bjöd våra 05:or in till spel i en egenkomponerad Träningcup där fem spelskickliga och duktiga motståndare bjöds in för träningsmatcher, utan resultatsammanställning. Cupens syfte var utbildning, utveckling och fotbollsglädje. Matcherna spelades 1 x 25 min och alla lagen mötte alla. På så sätt fick samtliga lag högoktaniga matcher och en bra värdemätare inför seriestarten. Lagen som bjöds in var BK Astrio, GIF Nike, Kvarnby IK, LB07 och Fortuna FF.

Under hela dagen spelades bra fotboll från våra killar, som hela tiden fokuserade på att spela ut bollen, hitta växellöpningar följt av smarta kombinationer av väggpass, blandat med fina dribblingar. Sammanfattningsvis för alla matcherna kan man konstatera att den ihärdiga blåsten till trots höll grabbarna i taktpinnen väldigt ofta, stod för fantasifullt spel och kvicka kombinationer.

Styrkan i att spela så här bra mot kvalitativt motstånd är verkligen ett gott plustecken. Att i fem matcher i följd prestera på topp, är något som man verkligen ska vara nöjd över. Fotbollsglädjen var påtaglig och alla lagen lämnade IP med positiva erfarenheter. För den som intresserar sig av resultat, trots att inget slutspel eller tabell sammanställdes för dagen, så kan lagets insats summeras vid tre vinster, en oavgjord match och en förlust – med en rejäl genomkörare i benen inför seriestarten nästa helg.

Leave a Reply