RAPPORT FRÅN U-AVDELNINGEN

Under hösten kommer tre av våra ungdomslag att delta i Coerver Coachings Weekly School. Coerver är ett välkänt koncept med rötterna i Nederländerna. Kortfattat innebär Coerver att spelare (och ledare) utbildas till viss del taktiskt men framförallt tekniskt, allt för att kunna hänga med i den moderna fotbollen.

Jag är jätteglad över att vi kan presentera detta upplägg som en del av vår satsning på ungdomssidan. Vi får goda instruktörer som kommer till oss under 8 veckor och drillar spelare och ledare. Coerver används av många elitlag och även framgångsrika ungdomslag. Det gör det hela ännu roligare för oss i Landora att välkomna dem hit.

Detta är en av de satsningar som klubben nu väljer att göra på ungdomssidan. En annan satsning är att klubben håller på att ta fram en nytänkande ungdomspolicy samt en rödblå tråd som ska gälla för alla våra ungdomslag.

De lag som kommer att vara med i Weekly School under hösten är P02, P04 och P05/06.

Vi ser fram emot hösten med entusiasm. Dessutom har vi flera ungdomslag som tagit väldigt stora steg i sin utveckling under våren som ska bli spännande att följa under hösten.

Framförallt vill jag slå ett slag för vårt juniorlag som går som på räls, med avancemang i seriesystemet och spelar fantastiskt fin fotboll. Laget har många duktiga spelare som dessutom hjälper vårt seniorlag med stort bidrag vecka ut och in.

?⚽️ FORZA BKL! ⚽️?

Carl Nielsen
Ungdomsansvarig

Leave a Reply