Veckans Landoraprofil! #5

Den mediala satsningens flaggskepp “Veckans Landoraprofil” rullar in på sin femte vecka och denna vecka har turen kommit till en av klubbens tre huvudtränare för seniorlaget under 2018, Olle Olsson. Olle gjorde åtta år i klubben som spelare och är nu uppe i totalt 13 säsonger i olika omgångar som ledare. Under de senaste åren har Olle tränat kullen med killar födda 2000 och 2001 med goda framgångar. Samma åldersgrupp som under 2018 ska utgöra en stor del av föreningens A-lag. Då klubben gör en satsning på det som redan finns i klubben gällande spelare blir Olles intåg som ledare i seniorsammanhang väldigt naturligt. Förutom all tid Olle spenderar på idrottsplatsen gör han sitt bästa för att efterlikna sina idoler Martin Beck och Kurt Wallander och frågan många ställer sig är om Olle besökt Haralds flest gånger i tjänst eller som privatperson.

 

Vem är den bästa du spelat med i Landora?
“5 minuter med Sonny Johansson som bytte in sig själv när det var dags för en hörna i en B-lagsmatch.
Nickade givetvis mål och avgjorde matchen varpå han bytte ut sig själv igen”

Vilket är ditt bästa Landora-minne?
“Får nog säga en resa år 1990 något med Landoras P15/16 till Jugoslavien som det hette på den tiden med bland annat Christer Hallbeck som ledare. Vi skulle möta ett lag därifrån men då de hade glömt bort oss fick möta deras A-lag som spelade i division 2 på en äng med ett brunnslock inne på planen och ett gräs som var allt annat än nyklippt. De lät oss förlora med 10-1”. 

Vilken är den största Landoratalang du skådat?
“Roland Frank född 73! Så jäkla bra. En otroligt bra teknik, blick, och inte minst balans. Karljäveln gick inte att flytta på!”

Vad tror du om säsongen 2018 för de rödblå?
“A-laget skall definitivt ta en topp tre placering!! Med det yngsta laget någonsin.”

Som vanligt avslutar vi pratstunden med Veckans Landoraprofil med 5 snabba och Olles svar ser vi i det fetmarkerade.

Martin Beck eller Kurt Wallander

5-4 vinst eller 1-0 vinst

Äta på Haralds eller fånga en brottsling

Victoria Silvstedt eller Carolina Gynning

Middag med Zlatan eller middag med Christer Hallbeck

Leave a Reply