Veckans Landoraprofil #9

Veckans Landoraprofil har nu kommit till en riktig trotjänare. Nämligen Markus Madsen! Macki som han mestadels kallas kommer under 2018 att bära lagkaptensbindeln för föreningens A-lag. Något han har förtjänat när han nu går in på sitt 19:e år i föreningen. Snacket har börjar sprida sig att han i framtiden siktar på att slå Christer Hallbecks alla år i Landora. Sanningshalten i detta samt om det ens är möjligt går definitivt att diskutera.

Precis som brukligt när det gäller Veckans Landoraprofil fick Macki svara på ett antal frågor som vi ser nedan:

År i A-truppen? 
Gjorde min första a-match när jag var 14 år, så 11 året i a-laget.

Hur kommer det sig att du en gång i tiden tog på dig den röd-blå matchdräkten?
Började med fotboll i Bk Fram när jag vart 5 år men efter att alla som höll på med fotboll i min skolklass spelade i Landora blev det att jag gick med i klubben som 6-åring.

Hur kommer det sig att du genom åren varit Landora trogen? Stämmer det att det är tack vare dragningskraften från Christer Hallbeck?
Jag har alltid trivts med mina tränare och spelare. Har alltid tyckt det varit roligt att komma ut till en träning, vet inte om jag hade känt så i någon annan klubb. Kemin i laget är nog det som fått mig att stanna så länge.
Haha ja Christer har varit med ända sedan jag började spela här i Landora så vi har ju följts åt under åren, en person med sådant hjärta för klubben gör väldigt mycket.

Vilket är ditt bästa Landoraminne?

Mitt bästa Landoraminne kan nog vara en av inomhuscuperna vi i P-93 laget var med och spelade. När vi spelade finalen och det gick till förlängning så pass att vi var 2 mot 2 i slutet, då lyckades vi rulla in avgörande målet och glädjen var obeskrivlig.

Vilken är den bäste Landoraprofil du spelat med?

Oj, ja det har ju funnits en del spelare man spelat tillsammans med, men måste nog säga att det var när jag fick chansen att spela tillsammans med min gamla tränare i P-93 laget, Hans Waldemarsson.

Vilken är din målsättning med säsongen 2018?

Min målsättning detta året kommer att försöka motivera och pusha alla spelarna till att göra sitt yttersta så vi kan nå topplaceringarna och klättra en division.

Markus fick även han avsluta intervjun med fem snabba:

Kebabtallrik på valfritt kebabhak eller köttbullar med mos på Haralds

Tunnla Danijel Dragisic eller göra ett chippmål på Johan Bruer

Känd för din intelligens eller för din talang på planen

Klockren glidtackling eller avgörande mål

Middag med Zlatan eller middag med Christer Hallbeck 

Vi tackar Markus för pratstunden och önskar honom stort lycka till under 2018!

 

 

Leave a Reply