Slutspelsklart i Sportlovscupen för P05

?⚽️ SLUSPELSKLARA ⚽️?

IMG_20180219_132311_861

Efter en tidig morgon i Eslöv kan vi konstatera att 05-laget är slutspelsklara till lördagens avgörande i den anrika sportlovscupen i Eslöv.

Matcherna spelades med följande resultat:

BKL – Harrie 6-0
Rosengård- BKL 0-0
Teckomatorp- BKL 0-1
BKL – Kullavägen 1-0
BKL – Tollarp 5-0*

(* Egentligen 6-0 men en trött man i sekretariatet glömde 1 mål)

I gruppen kan vi sammanfatta att vi gör tre riktigt bra matcher och två mindre bra. Mot Rosengård var vi stressade och nervösa men likväl bränner vi ett läge med 6 sekunder kvar, insidan på stolpen och ut. Mot Kullavägen darrar vi till men vi lyckas ändå komma segrande ur bataljen.

En av två stora anledningar till att det gick bra i gruppspelet var Alberts strålande försvarsspel. Han och Arlind bommade igen helt.

Den andra orsaken var vår fantastiska målvakt Erion som inte släppte in ett enda mål och stod för flera avgörande räddningar!

KVALMATCH
BKL – BK Olympic 3-2 (efter förlängning)

Vi tar ledningen med både 1-0 och 2-1 men efter en otagbar retur kvitterade Olympic. I slutspelet blev återigen vår intränade hörnvariant avgörande. Den avgjorde två matcher i gruppen och nu återigen!

Ett sista omnämnande måste göras – idag var han vår hjälte, Basti!!!! Trots totten i håret gjorde han 9 mål i turneringen! Måste vara mammas förtjänst, genom en väldigt god frukost!?

Vi ses på lördag!!! Stor vilja och inställning från alla trots att vi fått en hel drös med sjukdomsåterbud. Guld värda!

Vi återkommer med information om lördagens spel! Det blir nytt gruppspel med två andra kvalvinnare. Ettan går till final. Tvåan går till match om tredjepris!

Leave a Reply