Anders Grahn Memorial Trophy

Efter ett års uppehåll gick en av de mest prestigefyllda tävlingarna av stapeln fredagen den trettonde. Vi syftar naturligtvis på ”Anders Grahn Memorial Trophy” som är en traditionsrik tävling i den ädla sporten fotbollsgolf.

Tävlingen namn är till minne av en av klubbens stora profiler och människor, Anders Grahn som fortfarande är den som presterat både bäst underhållning och bäst resultat på rundan. I vanlig ordning var det en härlig blandning landoriter (tränare och avdankade spelare) som gav sig ut på den ovanligt oklippta banan. Om det påverkade resultatet ska vara osagt men det var en något oväntad vinnare i form av spelarpappan och f.d. 99-tränaren Jocke Weberg som helt utan ödmjukhet mottog vinnarbeskedet.

På andra platsen hamnade Janne Stenblom medan Benny Håkansson och Jörgen Larsson delade på bronspengen. Prisutdelning med åtföljande tacktal äger som vanlig rum på Årsfesten den 11/11. Innan dess genomför Viktoria sin sedvanliga fortbildningsinsats under Gåsabollen. Klubbens ungdomar brukar vara väldigt tacksamma efteråt.

Leave a Reply