Derbydags!

Imorgon lördag 14:00 är det dags för derby på Ulkavallen när vårt A-lag gästar favorittippade BBK. Landora stod för en formidabel första halvlek senast i premiären mot Furulund, ett annat lag som tippas tillhöra toppen av tabellen och 3-0 i paus var i underkant. Men det fina spel som var under den första halvan blev precis raka motsatsen under de avslutande 45 minuterna som mest handlade om ängslighet och nervositet. Istället kunde Furulund jobba sig ikapp och retligt kvittera till 3-3. Nu väntar Borstahusen i den andra omgången. Ett Borstahusen som inledde seriespelet med att bortaslå Trollenäs med 3-0. 

Vi tog ett snack med trotjänaren och mittbackskämpen Danijel Dragisic inför matchen. Trots lång och trogen tjänstgöring i Landora är det faktiskt moderklubben som Danne ställs emot under morgondagen.

– Har irritationen släppt efter 3-3 i premiären?
Både ja och nej. Känns som att vi helt och hållet har oss själva att skylla över att vi tappar 2 poäng och det kan vara lite irriterande om man börjar fundera på det. Men vi får dra lärdom av det och titta vidare istället.

– I premiären spelade du tillsammans med Koffe i mittförsvaret, hur känns det att spela ihop med honom?
Det känns bra med Koffe. Vi har inte spelat jätte mycket ihopa men han är rutinerad och enkel att spela med så det flyter på per automatik.

– Vad blir viktigast i matchen mot BBK?
Att vi håller fokus i 95 minuter, krigar och kämpar för varandra HELA matchen!

Hur slutar matchen?
Vinst BKL!

Vi ses på Ulkavallen imorgon. Avspark 14:00.

Leave a Reply