Landoradagen, hur gick det då i gåsafotbollen?

Fotbollsåret har som alltid en ”officiell” avslutning och det är den traditionella gåsafotbollen som sedan på kvällen avslutas med en alltid lika trevlig årsfest.
Till årets Gåsaboll så var vi 45 st föranmälningar men vi kom inte upp i exakt så många (ålderskrämpor på de äldre spelarna – de som tillhör den digra skaran P35 – är sannolikt ett skäl), vi stannade på 34 tappra själar som ställde upp i en 4-lagsturnering som avslutades med final och match om 3:e pris.
Vi hade en bra blandning där de yngsta 00/01 kämpade på bra till ett gäng aktiva seniorer och sen spetsades samlingen på med ett gäng äldre gentlemen.
Efter ett tufft gruppspel så stod det klart att finallagen blev lag röd mot lag grått, där lag röd vann i gruppspelet.
Lag grå startade finalen starkt och tog ledningen med 2-0, sen somnade de gråa till lite och snabbt som ögat var det kvitterat och matchen gick till sudden i 5 minuter, inga mål gjorda och matchen gick till straffar där lag grå avgick med segern. Bra jobbat lag grå och 9 goa kalkoner delades ut till Lukas, Gustav, Leon, Serat, Eldin, Andreas Tiitus, Johan Bruér, Argtim & Mähler.

Som traditionen erbjuder så avslutades det med lite ärtsoppa, korv och punsch för de som hade åldern inne, som alltid bra serverat av vår egen Christer Hallbäck.

Ett stort tack till alla deltagande spelare, våra två kära domare och det största tacket skickar vi till Christer Hallbäck som alltid ställer upp i vått och torrt och kämpar på i det tysta när alla vi andra pinnar iväg hemåt.

PS! Seniorsidan fortsätter att träna varje tisdag 19:30 – 21:00 med ”fruktkorgsupplägget” som avslutas den 13 december

Leave a Reply