Landoradagen, säsongsavslut med chokladfotboll för våra ungdomar

Ungdomsavdelningen i BK Landora avslutade sitt år med Chokladfotboll i vanlig ordning. Totalt var över 85 ungdomar på plats i blandad ålder från 8-15 år. Dessa delades upp i 10 olika lag under ledning av varsin ungdomsledare från de olika åldersklasserna i Landora.
Kamratskap, glädje och fotboll blandades till en salig röra och vad som gladde ledarna i de äldsta lagen allra mest var deras omhändertagande anda. De hjälpte de små att knyta skorna, slog en extra passning och gav en extra high-five vid målen. Detta betyder mycket för de yngsta barnen och den goda stämningen gick att ta på.
Till sist avslutades gruppspelet med de 10 lagen med en rafflande final där de två bästa lagen ställdes mot varandra. Kampen mellan barnen var rätt så lugn medan de två tränarna Johan Bruer och Jonas Strömblad la betydligt mer prestige i matchen. Den som ville mest var seniorernas målvakt Johan Bruers mannar som till sist vann finalen fullt rättvist, då de inte förlorat en enda match under hela morgonen. Gladast på Landskrona Idrottsplats var dock Walid, från P01-laget, som äntligen fick vinna chokladfotbollen. Han har vilat i flera veckor, “haft ont i ryggen”, “varit förkyld” och hoppade över Gåsabollen med klubbens seniorer, bara för att få vinna Chokladfotbollen. Det lyckades han med. En stor bedrift!
Efter finalen delades de smarriga priserna ut tillsammans med 150:- i presentkort till de två killar i respektive åldersklass som utmärkt sig på ett extra bra sätt under året. Det kan till exempel vara en god prestation på planen, en god prestation i omklädningsrummet eller en god prestation utanför planen. Det kan handla om att man tränat extra flitigt under året eller att man utvecklat extra mycket.

Vilka pristagarna är kommer avslöjas i en senare nyhet då inte alla ännu fått sina pris.

En mycket fin avslutning på ett väldigt lyckat fotbollsår i BK Landoras ungdomssektion!

Leave a Reply