Veckans Landoraprofil! #2

Mitt i brinnande Julcup kör vi vidare med det nya konceptet “Veckans Landoraprofil”. Veckans Landoraprofil behöver inte vara någon som är fysiskt aktiv i klubben just för tillfället utan kan också vara någon som tidigare har spelat i Landora. Därför har vi denna veckan pratat med David Stenblom som numera huserar i Helsingborgs IF och dess U19-lag. David var en del av Landoras så framgångsrika 99-lag innan han för fyra år sedan lämnade Landora för att fortsätta sin fotbollskarriär i HIF. I sin sista spark i Landoratröjan innan flytten avgjorde han den nu aktuella Julcupen med ett avgörande förlängningsmål i finalen.

 

 

Ålder: 18

Favoritposition: Innermittfältare

Bästa Landoraminne: När vi med Landoras 99:or slog ut MFF i Skånecupen i Baltiska Hallen. En smått chockerad hall kunde konstatera att MFF:s förstalag hade slagits ut i semifinal av “lilla” Landora. Tyvärr räckte det inte till något guld utan vi fick nöja oss med en finalförlust. Men just att slå ut MFF lag 1 i deras egna turnering var stort.

 

Säsongen 2017 för din egen del: Började bra och satt på bänken i Svenska cupen med A-laget i februari. I en träningsmatch i mars fick jag dock en hjärnskakning vilket gjorde att jag inte har kunnat spela en enda minut sedan dess. Därför får året summeras som en katastrof.

 

Mål med 2018: Träna med HIF:s A-lag men också hålla mig frisk och framförallt kunna spela en match igen.

 

5 snabba med David och svaren ser vi som vanligt i fet stil

 

Köttbullar med mos eller kebabtallrik

 

Brun utan sol eller solarium

 

Känd för din intelligens eller känd för din skönhet

 

BoIS eller MFF pass
Middag med Zlatan eller middag med Christer Hallbeck  

 

Vi tackar David och önskar honom ett stort lycka till med sin fotboll under 2018!

 

Leave a Reply