Veckans Landoraprofil! #3

20171226_183624

Det nya greppet Veckans Landoraprofil har blivit en stor snackis och en omtyckt detalj i vår nya viralisering av bollklubben. Idag får vi träffa en av klubbens mycket lovande ungdomslirare – med betoning på lirare. Vi möter Khalid Hadrous, en teknisk vänsterytter som till vardags hör hemma i 05- laget. Khalid är kanske den spelare som utvecklats mest den senaste säsongen och har gått från att vara en i mängden till att ha blivit en poängmaskin av rang, som ofta gör sin gubbe och ofta bjuder på det lilla extra.

Khalid Hadrous
Ålder: 12 år
Favoritposition: Vänsterytter
Favoritlag: Real Madrid
Favoritspelare: Cristiano Ronaldo

Du gillar verkligen Real Madrid?
“Ja, det är mitt favoritlag. Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare och jag vill bli som honom. Men annars är Landora mitt favoritlag!”

Vad är det bästa med BK Landora?
“Det finns mycket som är bra med Landora. Men det bästa är att man blir bemött på ett bra sätt av alla. Jag har jättemånga kompisar i Landora som gör att det blir roligt. Alla är snälla mot en! Sen har vi snälla och duktiga ledare!”

Hur skulle du säga att säsongen 2017 var för din del? Hur ser nästa säsong ut?
“Det har varit en stor skillnad. Innan tog jag inte träningarna så seriöst, men nu har vi många tränare som peppar en och gör att man vill utvecklas. Jag har blivit snabbare, fått bättre skott, bättre passningar och framförallt har vårt spel blivit mycket bättre i laget. Vi har jättebra träningar så man utvecklas hela tiden. Nästa år vill jag bli ännu bättre på att göra mål och vi i laget ska försöka att inte göra några dåliga matcher alls.”

När vi pratar med Khalid är Julcupen i full rulle P05-laget har nyss klivit in i turneringen. Därför är det oundvikligt att fråga honom om hur det har gått under dagen.
“Vi har börjat med att spela en riktigt bra match mot BoIS, som vi vann med 1-0. Jag var väldigt nervös och fick inte igång mitt spel riktigt. I andra matchen var vi dåliga, ingen jobbade hem riktigt. Det måste vi göra. Vi spelar faktiskt bra annars, men vi satte inte våra chanser.”

Så här i efterhand kan vi berätta att Khalid var högst bidragande till att hans lag gjorde en kanonturnering. Man tog sig enda till kvartsfinal i P04-klassen under den avslutande dagen och efter vår pratstund lyckades man vinna samtliga matcher i P05-klassen. Khalid var en högt bidragande faktor till lagets framgång med många mål och assister.

Som vanligt avslutar vi alltid med att ställa fem snabbfrågor till den intervjuade, som inte alls får lång betänketid. Khalid fick verkligen svettas under detta momentet, så var inte för hårda mot honom! Svaren ser ni i fet stil

Köttbullar med mos eller kebabtallrik

En snygg tunnel eller ett snyggt mål

Bli känd för din intelligens eller för din fotboll

Bli lika snygg som Cristiano Ronaldo eller lika bra på fotboll som honom

Barcelona vinner Champions League eller Real Madrid åker ur La Liga

Vi tackar Khalid för pratstunden och hoppas han lyckas med alla sina målsättningar säsongen -18!

Leave a Reply