P05 gör det igen – seriesegrare

BK Landora har återigen fått en seriesegrare i föreningen. Våra P05:or har efter 3-0 mot HIF lyckats att bärga seriesegern med god marginal.

Laget har under höstsäsongen visat upp ett imponerande spel, där många flera nya killar har klivit in i truppen och satt stort avtryck, höjt nivån på träningarna vilket också har lett till en bättre och jämnare nivå på matcherna.

Man vinner serien som obesegrade, med endast ett kryss, i bagaget. Råå som kommer på andra plats i tabellen lyckades kvittera i den fjärde omgången, trots en man mindre, i sista minuten. I övrigt har 05:orna spelat rent hus hela säsongen.

Höjdpunkterna från säsongen är många. Två matcher som killarna sent kommer att glömma är förmodligen premiären mot Ramlösa och näst sista hemmamatchen mot Högaborg som avgjordes i slutminuterna bägge två. Mot Råå gör laget sin kanske bästa match för säsongen, spelar ut fullständigt men hamnar ur rytm då motståndarna får en utvisad efter mycket stök och därefter lyckas de kvittera sent.

Matchen mot HIF spelades av relativt städat och segersiffrorna 3-0 kröns med kanske säsongens vackraste mål av Khalid Hadrous som på riktigt CR7-maner curlade in bollen i bortre krysset.

43104985_2242283325846292_2104705773731840000_n

Seriesegrarna från BK Landora P05. Det ska dessutom tilläggas att flera fantastiska killar som inte spelade just idag var ett fantastiskt stöd under matchen. Flera av dessa killarna har också varit med och gjort bra prestationer under hela säsongen.

Sammanfattningsvis vill alla ledarna i P05 passa på och uttrycka sin stolthet över laget, då det är enormt starkt att vinna högsta serien i nordvästra Skåne två säsonger i rad (vår+höst) trots otroligt starkt motstånd i form av Ängelholm, Råå, HIF med flera. Nu väntar en spännande vintersäsong med träningsmatcher mot bl. a topplaget Vellinge från Malmöregione, Vintercupen och flertalet inomhuscuper.

FORZA BKL

Leave a Reply